Συχνές Ερωτήσεις

Η χρέωση είναι σταθερή ανάλογα με τη διάσταση.

Μικρό δέμα 1,4 €      Μεγάλο Δέμα 2,3 €

Οι αποστολές για το εξωτερικό προς το παρόν γινόνται μονό για Κύπρο & έχουν σταθερή χρέωση 10€

Καθημερινά 09:00 – 16:00

Κηφισού 15 , 18233 , Άγ. Ι. Ρέντη

Η αποστολή των δεμάτων γίνεται καθημερινά

  • ‌Πιστωτική Κάρτα Visa / Master Card
  • Λογαριασμό Τράπεζας
  • Αντικαταβολή
  • Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημα της duetto

Για  αγορές που κάνατε από απόσταση (πχ. μέσω του Internet), μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν και να σας καταβάλλουμε το τίμημα αν μας κοινοποιήσετε γραπτώς μέσω email ή τηλεφωνικά καλώντας στο Τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο +30 210 4918937 ή με fax στο +302104256137 εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.

Με την άσκηση της υπαναχώρησης υποχρεούστε να επιστρέψετε σε εμάς το προϊόν στην αρχική του άριστη κατάσταση (as new) στην οποία σας παραδόθηκε.

Στην περίπτωση πoυ έχετε πληρώσει με κάρτα θα προβούμε άμεσα στην επιστροφή των χρημάτων της κάρτας Δεν ευθυνόμαστε για τυχόν καθυστερήσεις πίστωσης.

Τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα παραστατικά και τις αποδείξεις παραλαβής. Αν τα έξοδα αποστολής της επιστροφής του προϊόντος υπερβαίνουν το κόστος των 5€, δεν καλύπτονται από την ΘΕΜΑΓΙ ΑΒΕΕ και επιβαρύνουν τον πελάτη.

Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε το +302104918937 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας

Έχεις ακόμα κάποια ερώτηση

Επικοινώνησε μαζί μας και ενημερώσου

info@aeropelma.com